Peppes Alta

Servitør i 50% stilling

Servitør

Vi på Peppes Pizza i Alta har behov for deg som ønsker å være servitør. Kort om oss, vi har 130 sitteplasser i vår restaurant og vi tilbyr levering hjem til våre kunder samt at vi har Takeout. Vi åpnet vår restaurant i 2009 og har sammarbeid med flere lokale idrettslag og arrangementer. Vi ligger plassert inne på AMFI Alta, Finnmarks største kjøpesenter. 

Som servitør hos oss er det viktig at du har tempo i kroppen og at du evner å holde to tanker i hodet på samme tid. Til tider kan det være hektisk hos oss, så at du håndterer stress på en god er ekstremt viktig. Som servitør er det ditt ansvar at dine gjester trives under sitt besøk hos oss, men også at de får maten de har bestilt og at de kan nyte denne i en hyggelig atmosfære. Hver gjest skal behandler som at de er gjester i ditt eget hjem, og det er derfor viktig at du er en utadvendt person som ikke er redd for å snakke med fremmede. Husk at du er vårt ansikt utad.

Du må kunne jobbe godt i team, men også fungere på egne ben. Du må evne å ta egne avgjørelser basert på bedriftens og gjestens beste. Vi ønsker i hovedsak at du skal kunne jobbe to kvelder i uken og annenhver helg, men dersom du kunne tenkt deg høyerere stilling så er det rom for det. Opplæring vil bli gitt, men dersom du har erfaring fra yrket tidligere er dette ett stort pluss! 

 

For å kunne være servitør hos oss må du
- Være fyllt 20år eller fylle dette innen 2024
- Kunne jobbe selvstendig
- Forstå hva god service er
- Snakke norsk flytende
- Være genuint opptatt av at gjesten alltid skal være i fokus
- Ikke være redd for å prate med fremmede

 

Dersom dette trigget nyskjerrigheten din så bør du søke. Vi ansetter fortløpende når rett kandidat til stillingen dukker opp. 

Del på:

Fylke:

  • Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

30.09.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Alta

Kontaktpersoner:

Tonje Bohr Iversen

tlf: +47 93060295

Adresse:

Marketsgata 21 9510 Alta